Tandregulering Vissenbjerg

Kontaktopylsninger

 

Specialklinik for tandregulering
Østergade 15
5492 Vissenbjerg
kontakt@tandcenter.dk
88 80 26 66
Specialklinikfyn.dk

 

Mere om tandregulering Vissenbjerg

Der er rigtig mange, som tror, at det er for sent at få gjort noget ved sine tænder og sin tandstilling, når man først er blevet voksen. Men det er langt fra rigtigt. Der findes nemlig et væld af muligheder, når det kommer til tandretning. Det handler bare om at finde den behandling, som passer til lige netop dig – og det er vi på klinikken i Vissenbjerg specialister i. Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få foretaget en tandregulering. I Vissenbjerg arbejder vi med alt lige fra mindre kosmetiske korrektioner til større tandstillingsfejl, der belaster dine tænder. Hvad end årsagen er, så står vi klar til at hjælpe dig med at få smilet tilbage.

Hvornår skal jeg have foretaget en tandregulering?

Som nævnt, kan der være flere grunde til, at du skal have foretaget en tandretning. Det kan være på grund af gener eller kosmetiske årsager, men det kan også være din læge, som anbefaler dig en korrektion af dine tænder, fordi du skal have lavet en behandling med enten implantater, kroner eller broer. En korrektion vil derfor kunne hjælpe din tandlæge med at placere den nye tanderstatning på korrekt vis. Det skal også understreges, at du altid kan få foretaget en tandregulering. Din alder begrænser ikke dine muligheder for at få rettet din tandstilling. Det eneste krav er blot, at du har et sundt tandsæt.

Tandregulering hos børn og unge

Ved tandregulering hos børn og unge er det muligt at benytte væksten. Det er en stor fordel, og vi anbefaler derfor også, at tandreguleringen foregår i en tidlig alder. Hvis tandstillingsfejlene rettes tidligt, vil det også være muligt at undgå problemer med tyggefunktionen eller kæbeledsfunktionen, som ellers kan være til stor gene senere i livet.

En bøjle er ikke altid nok

I tilfælde af at din tandstillingsfejl skyldes en større afvigelse i kæberne, er det ikke sikkert, at din tandreguleringsbehandling kan klares udelukkende med bøjle. Det kan derfor være nødvendigt med en operation. Dette skyldes blandt andet, at vi med voksne ikke har samme mulighed for at arbejde med væksten, som vi har ved børn. Du skal dog ikke være bange for, at vi ikke kan finde en bøjle, der passer til dig og dine behov. Vi har et stort udvalg af bøjler, som både er skånsomme og virker mindst mulig kosmetisk generende. Vi forsikrer dig en professionel tandregulering, som i sidste ende vil give dig et resultat, du ikke kan lade være med at smile af.