Tandregulering Viborg

Kontaktoplysninger

 

Specialtandlæge
phd Lisbeth Nielsen
Toldboden 1, 5. C
8800 Viborg
post@tandreguleringsklinikken.dk
86 62 76 88
http://www.tandreguleringsklinikken.dk

 

Mere om tandregulering Viborg

På vores klinik i Viborg udfører vi tandregulering efter de mest moderne teknikker, og vi behandler både børn, unge og voksne. Et flot smil giver selvværd og selvtillid uanset alder.

Og det er aldrig for sent at få et flot smil.

Mange voksne oplever, at deres tandstilling med tiden ændrer sig så meget, at der opstår behov for tandregulering. Det hjælper vi gerne med.

Forud for din tandregulering

Et flot smil betyder rigtig meget, når vi møder nye mennesker. Det gør det for både børn og voksne. Det giver selvtillid at have et flot smil. På klinikken i Viborg modtager vi henvisninger fra praktiserende læger, praktiserende tandlæger og speciallæger, men du kan også kontakte vores klinik uden henvisning.
Alle behandlinger starter med en samtale og en undersøgelse. Du får mulighed for at se nærmere på forskellige bøjletyper og får et indblik i de forskellige muligheder for at få rettet din tandstilling. Derefter finder vi frem til den behandling, der passer bedst til lige netop dig og de ønsker, du har til resultatet af din behandling. Vi giver dig grundig information, et prisoverslag og et forslag til en betalingsordning.

Usynlige tandbøjler

Mange unge og voksne foretrækker usynlige bøjler, da det gør bøjlebehandlingen mindre iøjnefaldende. Invisalign eller Clear Aligner er usynlige tandreguleringsskinner fremstillet i plast. Skinnerne skal anvendes døgnet rundt, men kan tages ud, når du spiser eller børster tænder. Behandling med Invisalign eller Clear Aligner er let. Du styrer selv behandlingen. Hver anden uge indsætter du en ny skinne, som retter tænderne en lille smule hver gang.
En anden mulighed for usynlige bøjler er glaslåse, som man limer på tænderne og kombineret med hvide tråde. Det er en meget hurtig og effektiv behandling og bøjlen er rigtig svær at få øje på.

Problemer med tyggemuskler og kæbeled

Hvis du har problemer med dine kæbeled og kæbemuskler og evt. også har hovedpine, tilbyder vi rådgivning og behandling af disse problemer. Behandlingen kaldes bidfunktionsbehandling. I nogle tilfælde kan problemer med biddet behandles med tandregulering. I andre tilfælde bruger man bidskinner, øvelser og andet. Det afgør vi efter en grundig undersøgelse.

Kontakt os

Vi glæder os til at se dig. Ring og bestil en tid til konsultation. Du behøver ingen henvisning. Se mere på vores hjemmeside www.tandreguleringsklinikken.dk