Tandregulering Roskilde

Kontaktoplysninger

Specialtandlægerne i Roskilde
Algade 12, 2. sal
4000 Roskilde
roskilde@specialtandlaegerne.com
46 36 50 33
specialtandlaegerne.com

Mere om tandregulering Roskilde

Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder. Hos Specialtandlægerne i Roskilde tilbyder vi tandregulering til børn, unge og voksne. Vi arbejder med alle typer af bøjler og kan designe behandlingen, så den passer til din tandstillingsfejl og dine æstetiske ønsker omkring bøjlen.
Vi er specialister i tandregulering og beskæftiger os udelukkende med tandregulering. Vi arbejder for, at du kan få et sundt og velfungerende tandsæt hele livet.

Årsager til tandregulering

Der kan være mange grunde til at få rettet sine tænder. Mange får tandregulering af kosmetiske årsager. Årsagen kan også være funktionelle problemer med stort slid af tænderne eller symptomer fra tyggemuskler og kæbeled. Nedenfor ses en række eksempler
• Kosmetiske årsager: Fx skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne
• Slid af tænder eller påbidning af tandkød fx i ganen
• Funktionelle problemer: Dårlig tyggefunktion eller symptomer fra kæbeled og tyggemuskler
• Tandregulering som led i anden behandling: Fx for at etablere plads til implantater eller opretning og stabilisering af tandsættet efter parodontose-behandling
• Korrektion af ekstrem eller skæv kæbevækst: Fx underbid, overbid eller krydsbid
Hvad årsagen end måtte være, vil vi gøre alt for at hjælpe dig til et bedre bid og et flottere smil.

Bøjletyper

  • Vi arbejder med et stort udvalg af forskellige bøjletyper: udvendige, indvendige, fast og aftagelige bøjler. Tandregulering er et speciale i stor udvikling, og vi holder os fagligt opdaterede, så vi i fællesskab med dig kan finde den bedste løsning til netop din problemstilling.