Tandregulering Herning

Kontaktoplysninger

 

Specialtandlæge
Ane Juul
Nørgaards Allé 11
7400 Herning
post@anejuul.dk
97 12 59 00
http://www.anejuul.dk

 

Mere om tandregulering Herning

Det er aldrig for sent at få rettet tænder

Det klæder alle at smile. Et smil byder hjertelig velkommen, det spreder glæde, energi og varme. Et flot smil har ingen alder, det går aldrig af mode og glæden varer hele livet.

På klinikken i Herning kan du ligegyldig alder få foretaget en tandregulering. Så er du barn, ung eller voksen kan du få reguleret dine tænder hos os. Vi stræber efter at give hver enkelt person en god og professionel behandling med mindst mulig ubehag. Vi lægger stor vægt på god information til alle.

En typisk tandregulering hos os

Alle har mulighed for at få en tid til en uforpligtende konsultation. Her kan vi give dig et overblik over, hvilke muligheder du har og hvad en tandreguleringsbehandling vil betyde for dig både med hensyn til funktion, kosmetik og økonomi.

Ved opstart af en tandreguleringsbehandling vil du få en samtale med grundig vejledning og information om din individuelle behandling. Vi tilbyder flere typer af bøjler og behandlingen kan typisk inddeles i to faser – en aktiv fase og en stabiliserende fase. I den aktive fase flyttes dine tænder. Det gør vi enten ved en fast bøjle, som limes på tænderne eller en aftagelig bøjle, InVisalign, som består af en række gennemsigtige skinner, der langsomt flytter tænderne på plads. I den anden fase, den stabiliserende fase, sikrer vi os at tænderne fastholdes i den ønskede position.

Du vil blive mødt af et team af specialuddannet personale, som har fokus på dine behov og din behandling. Vi ser frem til at tage imod dig.

Vidste du at:

  • Vi kan sætte bøjler på indersiden af tænderne, så de ikke kan ses
  • Tanderegulering kræver ikke en henvisning fra din egen tandlæge
  • Et skævt bid kan forårsage hovedpine