Tandregulering Frederikshavn

Kontaktoplysninger

 

Specialtandlæge
Allan Derry, Ph.d.
Danmarksgade 3
9900 Frederikshavn
klinikken@allanderry.dk
Tlf. 98 43 13 00
http://allanderry.dk

 

Klinik i Frederikshavn

 

Tandregulering for voksne
– det er aldrig for sent!

Problemer med tandstillingen er ikke kun noget børn oplever. Voksne oplever også, at de har gener og ærgrer sig over, at de ikke fik rettet problemet, da de var børn/unge. Men det er aldrig for sent! Mange voksne har slet ikke overvejet muligheden for at få en professionel til at se på problemet og at gå i gang med en behandling. Men flere og flere voksne får øjnene op for mulighederne.
Læs mere

 

Tandregulering for børn og unge

Nogle af de problemer en dårlig tandstilling forårsager kan forhindres, hvis man griber ind i tide – allerede inden de blivende tænder bryder frem i 7-års alderen. Dette gælder især for børn fra en familie, hvor arvelige årsager til en dårlig tandstilling forekommer. Et tidligt indgreb kan drage store fordele af, at kæben ikke er færdigudvokset og at de blivende tænder endnu ikke er brudt frem – og kan gøre en fremtidig behandling hurtigere og lettere. Nogle store behandlinger kan undgås ved, at man får en mindre behandling i en ung alder.
Se mere

 

Henvisning ikke nødvendig

Man behøver ingen henvisning for at komme i behandling hos en specialtandlæge. Du kan selv henvende dig til klinikken og få en konsultation med specialtandlægen, hvor vi kan tale om dine behandlingsmuligheder. Nogle af vores patienter er henvist til os af deres egen tandlæge, som har observeret problemer i tandstillingen. Patienten går stadig til eftersyn og behandling hos egen tandlæge, da specialtandlægen kun arbejder med regulering, ikke almindeligt tandlægearbejde.
Læs mere

 

Bestil tid hos specialtandlægen

Ring og få en tid til en konsultation. Her møder du specialtandlægen og personalet på klinikken, som følger dig gennem hele din behandling. Ved konsultationen får du information om dine muligheder. Specialtandlægen svarer på dine spørgsmål og undersøger dine tænder, mund og ansigt. Efter konsultationen skal du og specialtandlægen tage stilling til, om behandling er nødvendig, og om du ønsker behandling.

På klinikken i Frederikshavn er det vores første prioritet er at give dig en behandling af højeste kvalitet i et professionelt miljø og i venlige og trygge omgivelser.
Læs mere