Tandregulering Esbjerg

Kontaktoplysninger

 

Specialtandlægerne
Jens Kragskov og Kim Carlsson
Tandreguleringshuset I Esbjerg og Ribe
Jyllandsgade 79 C
6700 Esbjerg
klinik@tandreguleringshuset.dk
76 13 14 80
http://www.tandreguleringshuset.dk

 

Mere om tandregulering Esbjerg

Vi tilbyder tandregulering til både børn, unge og voksne. Mange voksne har givet op på deres smil, fordi de tror, det er for sent at gøre noget ved det, men sådan er det ikke. Det er aldrig for sent at få gjort noget ved sit tandsæt eller sit smil. Der er ikke nogen aldersgrænse, det eneste krav er blot, at du skal have et sundt tandsæt. Har du det, så står vi klar til at hjælpe dig med din tandregulering her i Esbjerg.

Tandregulering med bøjle

Der findes flere måder at få foretaget tandregulering på. Størstedelen får det gjort ved hjælp af en bøjle, men der findes også en lille procentdel, som får det gjort ved hjælp af både bøjle og et operativt indgreb. Det er dog meget sjældent, at det er nødvendigt med et operativt indgreb, og i de fleste tilfælde vil det derfor også være nok med en bøjle.

I Esbjerg arbejder vi med to bøjletyper, når vi tandregulerer:

  • Den ene er en fast bøjle, også kaldet togskinner. Denne bøjle bliver limet på dine tænder, hvilket betyder, at du ikke har mulighed for at tage den af eller skifte den, før din behandling er afsluttet. Denne bøjle er den mest effektive, hvis du ønsker store resultater på relativt kort tid. Du kan vælge mellem metalfarvede eller tandfarvede låse. De tandfarvede låse er populære blandt ældre unge og voksne.
  • Den anden mulighed er en aftagelig bøjle, som du, ligesom navnet antyder, kan tage af. Det betyder dog ikke, at du blot kan nøjes med at bruge den et par timer om dagen. For at opnå det bedste resultat skal du gerne gå med den mellem 12 og 14 timer om dagen.

Tandregulering til voksne

Til voksne tilbyder vi både mindre kosmetiske behandlinger, behandlinger inden kroner, broer eller proteser samt store behandlinger, hvor der både skal foretages kirurgisk indgreb og tandregulering. Det aldrig for sent at investere i sit smil – og vi hjælper dig glædeligt til et flot og sundt tandsæt uanset behandlingsform!