Tandregulering Aarhus

Kontaktoplysninger

 

Specialtandlægerne Aarhus Tandregulering
Frederiksallé 93
8000 Århus C
mail@specialtandlaeger.dk
86 12 17 66
http://www.specialtandlaeger.dk

 

Mere om tandregulering Aarhus

Velkommen til vores klinik. Vi er specialistuddannede i tandregulering og dedikerede til at hjælpe dig med rådgivning og behandling i venlige og professionelle omgivelser.

Tandregulering af børn, unge og voksne

Tandregulering kan foretages i alle aldre og med forskellige bøjletyper. Vi tilbyder alle former for tandregulering, og vi vil derfor også kunne finde den behandlingsform, som passer bedst til lige netop dig.

Æstetiske bøgler og “usynlig” behandling

Der er i dag gode og nye muligheder for effektiv behandling med æstetiske og usynlige bøjletyper og for at få lige netop dét smil, som du drømmer om. Vi behandler med de mest æstetiske bøjletyper og tilbyder bla. tandfarvede bøjler til forsiden af tænderne, bøjler placeret usynligt på bagsiden af tænderne og aftagelige tynde, gennemsigtige aligners. http://www.specialtandlaeger.dk/boejletyper

Dit forløb & resultat er vigtig for os

Vi sætter dit smil og sammenbid i samlet fokus for at sikre høj æstetik og optimeret funktion af dine tænder og kæber. God diagnostik, individuel behandlingsplan og veludført behandling er essentiel for resultatet og for stabiliteten af dine tænder, muskler og led. Vi tager os tid til din behandling og ønsker at forløbet skal være trygt og tillidsfuldt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os før, under og efter behandling, hvis du har spørgsmål eller brug for information.

Hør mere om tandregulering specialtandlaeger.dk

Bestil en uforpligtende konsultation på 86 12 17 66. Du får grundig information om dine behandlingsmuligheder, et prisoverslag og et forslag til en betalingsordning.